Sunday, December 12, 2010

Stoornissen

Mijn computer laat het afweten, al gedurende vele maanden werkt hij niet meer naar behoren. Ik liet het daarbij in de (naieve) hoop dat het wel zou beteren. Niet dus. Het is zelfs zover gekomen dat back-uppen al niet meer ging zonder de nodige errors.
Gisteren flipte hij nogmaals en ging ik door het lint. Een job heb ik moeten annuleren omdat ik de ontwerpen niet kon leveren. Trots ben ik er niet op. Dat ik het zover liet komen en de computer niet eerder binnenbracht voor onderhoud.  Er was altijd wel een  "maar…". 

Godzijdank dat ik mijn oude Mac in huis heb nu, het is wel even wennen qua formaat en oudere programma's voor de rest gaat het wel. Ik heb de basics nog.

De doos staat hier klaar om de computer in te doen en weg te brengen voor een nieuwe HD alleen werkt hij niet meer mee om de laatste files te verplaatsen.

Djuu.. het beste kom ik er niet meer aan. Uren heb ik voor het scherm gezeten om naar het ronddraaiend ding te staren en steeds meer frustratie te voelen. 

zucht..


1 comment:

Sylvie Van Hulle said...

Heb hetzelfde voorgehad... nu heb ik een nieuwe Mac (mini), mijn harddisk was niet meer te herstellen. En een nieuw groooot flatscreen scherm, zalig ;-)