Friday, August 17, 2012

Bezige bij..

Ik ben de afgelopen weken veel bezig met JustBe via Woord & Beeld, mijn bijberoep, bedrijfje dat ik jaren geleden heb opgestart. Ik breng nl. bewustzijn onder de mensen door middel van mooie dingen.

Met mijn oog & gevoel voor schoonheid ontwerp ik wenskaarten, bijzondere kaarten. Om door te geven, om iemand een hart onder de riem te steken, als reminder voor mezelf.

Het is namelijk zo, althans dat vind ik, dat de natuur en het leven zo mooi zijn. Het is aan ons om onze ervaringen op te doen en in te zien wat we nog mogen en kunnen leren.

Ook ik heb hierin mijn weg mogen vinden en dat ging soms gepaard met pijnlijke zaken, kwetsuren.
Mijn pad is het mijne en kan samenlopen met dat van anderen. Mensen komen en mensen gaan en sommigen blijven 'altijd' naast me lopen.

Dat is het mooie eraan.
"Waar een wil is, is een weg."

Dus werk ik aan mijn eigen weg en ook aan die van anderen en dat door mijn talenten en kwaliteiten in te zetten: fotografie, grafische vormgeving en styling.

Vanaf 13 september, start ik weer mijn opleiding aan Akademie Vogue in Amsterdam, ik ga me dan specialiseren in Dessin Ontwerp voor Interieur. Eens zien wat die lessen mij kunnen brengen..

In ieder geval ga ik door met JustBe via Woord & Beeld want JustBe staat voor "wees jezelf" en daar mag nog veel tijd en aandacht aan besteed worden.

Groeten
JustMe
Tania Maria


No comments: