Tuesday, August 21, 2012

Verlangen, mijn diep verlangen..

Ik kwam vandaag gelukkig opnieuw in contact met mijn diepste verlangen om meer met fotografie en styling te doen. Er zijn jaren voorbij gegaan, sinds ik klein was al, dat posters, kaarten ed. mijn bijzonder raakte.

Ik ging graag naar posterbeurzen op school, als ik terug contact maak met dat opgewekte gevoel van toen.. hmm.. dan zweef ik! Zalig als een vogel, zo vrij.

Ik geniet!

Wel, de hang naar fotografie en details en mooie dingen, zit er dus al van kleins af in.
Door de jaren heen, heb ik mijzelf zover gebracht tot niveau's waar ik vroeger enkel van droomde. Ik maak nu foto's die ik vroeger kocht. :c)

En nu, vandaag.. kwam ik terug in contact met nog een groter gevoel van willen kunnen..
Styling zit in mij en dan vooral op gebied van detail. Ik creëer altijd zo van die kleine hoekjes thuis, die mij een goed gevoel geven.

En dan het fotograferen ervan geeft mij zoveel voldoening, dan staat de tijd letterlijk stil. Alles om mij heen valt weg en ik ben één met dat wat voor de lens staat.

Ik heb het altijd al geweten, heb pogingen gewaagd om ook in contact te komen met uitgeverijen om met mijn foto's en styleren iets te doen. Ik heb contact gezocht, gesprekken gevoerd en meerdere mails verstuurd, zonder reactie.

Enfin, ik besluit dat ik nog eens een kans waag bij Nouvelles Images of dat het tijd is om zelf mijn foto's in de vorm van posters of fotobehang de wereld in te zetten.

Want dit is werkelijk een passie van mij!
© Tania Maria Vanhoof

© Tania Maria Vanhoof

© Tania Maria Vanhoof

© Tania Maria VanhoofNo comments: