Saturday, June 20, 2009

Canon PowerShot G6. Click on the photos for larger views.


Should I print these compositions on canvas?
Would you buy something like these ones?


I appreciate your comments.


7 comments:

pelgrim said...

allemaal hele mooie!
Ik bewonder je kunst van de fotografie.
Ik weet niet wat het geeft op canvas.
Proberen zou ik zeggen.

Agnes Swart said...

Ik hou wel van zulke composities, ik weet niet hoe het op canvas zou lijken ik denk wel dat het goed te doen is. Ik laat nu een aantal canvassen printen, maar dat zijn allemaal enkele beelden.
Of het verkoopt..ik denk dat een beeld als die middelste het beter zou doen dan die met de koekjes, ten minste bij consumenten..die andere twee zouden het wel goed doen in een winkel of restaurant of iets derdelijks.

Peter van Uunen said...

Canvas is (slechts) een voertuig om je fotografie onder de mensen te brengen. Volgens mij is dat wat je maakt altijd en in willekeurig welke vorm het aanzien en aankopen waard. Zowieso vind ik alle drie de composities prachtig. Ik stel me voor door IKEA te lopen en ze in wagentjes van vele passerende klanten tegen te komen.... Plan uitvoeren dus!

tan!a said...

Waaw, dank jullie voor jullie comments, dit had ik niet verwacht ;c))

Ik weet niet of ik het meteen ga uitvoeren, het feit is dat ik deze composities gemaakt het voor mijn CV, :c)

En daarna wou ik eens polsen wat anderen ervan vinden, 'goed' dus!

@ Peter:
Ja, zou tof zijn! Ik loop in de IKEA en ervaar zelf hoe mijn foto's aanslaan! Lang heb ik gedacht dat ik (mijn werk) niet goed genoeg vis om bij IKEA verkocht te worden. Enfin, je kent mijn strubbelingen… Stillekes bij beetjes geloof ik dat mijn foto's wel een kans maken.

@ Agnes:
Hoe is jou ervaring met canvas? Met de kwaliteit en de prijzen? Ik heb een mogelijke klant die foto's van mij wil voor in haar werkkamer. Hoe regel ik dit het best aangaande mijn rechten enzo?

Agnes Swart said...

Er zijn een hoop canvasprint-bedrijven, veel voor de doorsnee-consument, lage prijzen, verschillende kwaliteit. Ik heb het bij een klein bedrijfje laten doen, je betaalt ietsje meer dan hema ea, maar goede kwaliteit! Ze hangen nu (als expo) en ik ben zeer tevreden over de printkwaliteit.
Qua rechten weet ik niet zo goed, ligt eraan of je je werk verkoopt of 'verhuurt', maar daar heb ik nog niet echt ervaring mee.

tan!a said...

Hey Agnes, bedankt voor je antwoord. Ik weet dat er verschillende kwaliteiten en canvas printing bestaan, ik heb er zelf nog geen grondig onderzoek naar gedaan.

Ik zou eerder …
Goh ja, ik wil best nu het verkopen en later nog eens kunnen doen. Dat is het juist met canvas toch? Ik zie het zoals postkaarten, die heb ik ook per duizend laten drukken, dus duizend mensen, of minder, kopen dezelfde foto, ontwerp.

Het vereist wat onderzoek, ik heb echter nog geen kaas gegeten van prijzen, hoeveel is mijn foto waard en hoe bereken ik de onkosten van het canvas ed.

Zou beter eens rondkijken op het internet.

heike said...

Ik vind het stuk voor sprankelende vierluiken, die zeker en vast gezien mogen worden. Zelf experimenteer ik ook graag met collages en maak ik van de kleinste details foto's...
Super mooie blog heb je trouwens!