Monday, June 8, 2009

I had a dream…

Ik droomde vanmorgen dat we (klas fotografie?) mochten meedoen aan een fotografie wedstrijd, we mochten ons één voor één voorstellen aan een man (ik weet niet meer wie hij was, onze leerkracht?). 

Werden wij (leerkracht en iemand van ons) geselecteerd, mochten we samen drie dagen naar New York om fotoshoots te doen!! Welke soort foto's we zouden maken, ontgaat me nu. Het ging allemaal vrij vlot omdat die dag van vertrek in het verschiet lag. 
Ik had mijn beste kleren aan, stijlvolle donkere broek met witte bloes.

Er was nog iemand bij me, een vrouw die me aanmoedigde, ze gaf me een hoed en ik zag er zo stoer uit ;c). Toen ik bij de leerkracht aankwam, had ik mijn hoed vergeten en dacht ik dat ik zo minder kans had. Ik hielp hem met dingen klaar te zetten en mocht ik 2 delicate dingen uitpakken en het lukte me goed zonder ze te beschadigen. Ik mocht ook fotograferen en kijken… ik weet nog dat ik mijn rechtermouw al vuil had gemaakt, wit wordt snel vuil. Toen ik naar de leerkracht keek, zag ik dat hij hetzelfde voorhad. ;c)

De dag erop ging ik terug omdat ik dacht dat dat het plan was… ik zag de vrouw opnieuw en zij zei me dat er nu iemand anders aan de beurt was, ze zei dat ik beter kon blijven omdat dit geen 'toeval' was dat ik toch gekomen was.

De man was inderdaad met iemand anders bezig en toen vroeg hij mij of ik nog eens met hem wilde werken.     Jippie!!    Hij koos mij eruit! 
Ik mocht opnieuw meekijken en zelfs fotograferen met mijn eigen camera (ik had een reflexcamera! ;c) ), ik zag de anderen ook meedoen en zag dat mijn camera kleiner was.

Toen waren we weer met z'n allen en kreeg de droom een andere wending die ik nu vergeten ben…

Vorig jaar heeft een wijze vrouw me voorspeld dat ik ooit een job aangeboden zou krijgen.
Dat mijn gevoel daarbij "neen" zou zeggen en dat ik toch zou mogen gaan met mijn "verstand". Ik zou terugkomen met een goed "gevoel" en zou een korte opleiding krijgen om de job eigen te maken. Dat zou snel stoppen omdat ik de job al van mezelf heel goed zou kunnen, het zou aanvoelen alsof ik het al eens gedaan had. Ik zou er me heel goed bij voelen en ik zou heel veel nieuwe mensen leren kennen en zo meer naar buiten komen met mezelf: "mezelf laten zien".

Dit verhaal is blijven hangen en ik kijk altijd goed uit naar wat ik hoor en zie. Ik herinner me dat ik vanmorgen kort na mijn droom nog dacht, wie weet pikken ze mij er wel eens uit om model te zijn voor dit of 't geen…
;c)


2 comments:

klaproos said...

en waarom ook niet,
je kunt je wensen kenbaar maken aan het universum en dat zal niet anders kunnen doen als je wensen inwillegen:-)
zó simpel is het:-)
ik gun het je van harte:-)

toi toi toi
xxx

tan!a said...

Waarom ook niet?
Omdat ik de leeftijd overschreden heb,…

Het is omdat ik de laatste tijd mezelf zo graag zie en vind dat ik er best goed uitzie, dat dat idee heeft postgevat. ;c))

Eerder zou ik graag iets met fotografie willen doen, naar New York vliegen, woow, daar kom ik graag!

Alhoewel, mocht iemand mij vragen voor een fotoshoot als modelzou ik toch ja zeggen…
Het blijft zoals het is, waarom zou ik mezelf eronderuit praten hé?

Ik stuur vaak wensen het universum in, het geloof en vertrouwen mankeert soms wel… zou het daarom zijn dat ik… het gevoel heb niet vooruit te komen?

Bedankt voor je berichtje klaproos!