Monday, June 8, 2009

Infosessie ACERTA Sociaal Statuut van Zelfstandigen

Kom net terug van een infosessie van de Sociale Kas ACERTA,
ik dacht dat ik er nog wat van kon opsteken.

Het merendeel kende ik al, het andere deel was niet van toepassing.
Ik was niet mondig genoeg om na afloop erbij te blijven om de vragen van de rest aan te horen, dus ben ik na een glaasje fruitsap doorgegaan.

Ik voel me er dan zo onnozel bijstaan als ik zelf niets te zeggen heb. Weet niet of ik er eigenlijk echt onnozel uitzie, wellicht niet, maja…

Op de terugweg werd ik geconfronteerd met onzekerheid en twijfels, die al geruime tijd van zich laten horen/voelen, zo nu en dan.

Ik heb ze praktisch weggegeten, een emotie eetbui zeg maar…
Was er mij bewust van, das al iets.

Nu ben ik weer thuis en ga ik flink wat thee drinken om het weg te spoelen. Om die onrust uit te schakelen mag ik nog maar eens stappen ondernemen, mijn stoute schoenen aantrekken. Het is de "goeie" oude drempel die me weerhoudt.

Plus mijn ganse boekhouding waarmee ik al enkele dagen mee bezig ben om die in orde te krijgen want mijn belastingsbrief ligt geduldig te wachten om ingevuld te worden.
Ik ben begonnen aan mijn droom met veel twijfels en angsten en veel "stel dat's…". Waar ik nu telkens op bots zijn de ervaringen aangaande de boekhouding en argeloze dingen waarvan ik me niet bewust was dat ze het vermelden en onthouden waard zijn. Zonder die dingen kom ik ongetwijfeld in de miserie en stress terecht, zoals nu dus…
Ik kan me geen uur op dat gegeven concentreren en dus doe ik er vele dagen over om alles weer op poten te krijgen en alles duidelijk op te schrijven.

Ik wil het altijd zo goed doen hé…

tsss…

1 comment:

tijdtussendoor said...

Kop op meid!